Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Nakkilan kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Nykyisin osoitteessa Satakunnantie 1, jonne sisäänkäynti tapahtuu Mikaelintien kautta, sijaitsevaa kierrätyskeskusta pitää Nakkilan kunnan työpaja.

Kierrätyskeskus on avoinna maanantaisin ja tiistaisin kello 10–16, keskiviikkoisin 10–17, torstaisin 10–16, ja perjantaisin 10–15. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumerot ovat 045 639 3701 ja sähköpostiosoite on nakkilankierratyskeskus@gmail.com.

Nakkilan kierrätyskeskuksessa kierrätetään huonekaluja, vaatteita, astioita ja muita kodin käyttötavaroita, muttei kodinkoneita eikä sähkölaitteita. Tavaroita saa hakea maksutta.

Nettisivujen lisäksi Nakkilan kierrätyskeskuksella on omat Facebook-sivut.

Hävikkiruuan jako

Onnipekan hävikkiruuan jako on ma-pe klo 12.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Nakkilan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

päivi:

liian ahdasta ja porukka katsoo että mitä säkin tänne tuut.

 • Kirjoitettu: 09. päivä lokakuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Marjut:

Alueen parhaita kierrätyskeskuksia! Laadukasta tavaraa ja mukava henkilökunta.

 • Kirjoitettu: 06. päivä lokakuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Tuomo:

Mainio kierrätyskeskus! Helppo löytää tarpeellista ja viedä tarpeetonta.

 • Kirjoitettu: 23. päivä tammikuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Nakkilan kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Juho (Talentti Muurame)
 2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
 3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
 4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
 5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.