Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Alavieskan kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Alavieskan kierrätyskeskus on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 10–15 ja keskiviikkoisin kello 10–17.30. Kierrätyskeskusta ylläpitää Alavieskan 4H-yhdistys. Valikoimassa on esimerkiksi vaatteita, astioita, leluja, kirjoja ja huonekaluja. Kierrätyskeskus ottaa vastaan ehjää ja myyntikuntoista tavaraa ja huonekaluja.

Puhelinnumero on 044 243 8986.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Alavieskan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

SKKY.RY:

tervetuloa 20 v juhliin 12-13 09 2019

katso sivumme
www.skky.ry

  • Kirjoitettu: 22. päivä elokuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Alavieskan kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
  3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia