Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Alavieskan kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Alavieskan kierrätyskeskus on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 10–15 ja keskiviikkoisin kello 10–17.30. Kierrätyskeskusta ylläpitää Alavieskan 4H-yhdistys. Valikoimassa on esimerkiksi vaatteita, astioita, leluja, kirjoja ja huonekaluja. Kierrätyskeskus ottaa vastaan ehjää ja myyntikuntoista tavaraa ja huonekaluja.

Puhelinnumero on 044 243 8986.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Alavieskan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Alavieskan kierrätyskeskus 5/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

SKKY.RY:

tervetuloa 20 v juhliin 12-13 09 2019

katso sivumme
www.skky.ry

  • Kirjoitettu: 22. päivä elokuuta 2019
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Alavieskan kierrätyskeskus asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Alavieskan kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  2. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  3. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  4. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  5. Aki Kivelä (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.