Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Ecotekola

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Somerolla sijaitseva Ecotekola on avoinna ma–to kello 9–16 ja perjantaisin 9–14. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 126 8678.

Ecotekola on kierrätysmyymälä, jossa myydään myös käsin tehtyjä tuotteita ja tehdään tilauksesta puurakentamiseen, pyörien huoltoon, muuttoihin ja pihatöihin liittyviä keikkoja.

Tehdaskujalla sijaitsee edelleen puutyöpaja, kierrätystavaroiden vastaanotto ja tilaustöiden vastaanotto (muutot, pihatyöt, puurakentaminen). Tehdaskujan toimipaikka on avoinna ma–to 8–16 ja perjantaisin 8–14, mutta klo 11–11.30 suljettu.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Someron kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Taina Parikka:

Tavaroitani hakivat muuttaessani mutta kaikki ei kelvannut, esim purettu mäntyinen sänky 120 cm, pumpattava patja, ulkovalaisimet käyttämättömät, verhokiskoa monta metriä, hyllykköjä, uusia tolppia jalkoineen, ym. Sanoivat niiden olevan kaatopaikkatavaraa ja että niiden nouto maksaa…
Jäi pettymys, muutto lässähti, samoin Someron Ecotekola on nyt melko alhaalla arvioissani. …

 • Kirjoitettu: 27. päivä lokakuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Raija Eronen:

Teetimme Ecotekolassa lauteet mökkisaunaan omilla mitoilla ja toiveilla, työn laatu moitteetonta, toimitus sujui sovittuna aikana edulliseen hintaan; siis erinomainen suoritus. Maalautimme myös mäntyisen pöytä-tuoliryhmän sekä riippukeinun. Työn jäljessä ei moitittavaa, kuljetus kotiin onnistui hienosti. Ainoa “miinus” laskutuksen viivästymisestä, ehdimme huolestua olemmeko hukanneet laskun :) Olemme olleet tyytyväisiä ja käytämme varmasti jatkossakin meille sopivia palveluita.

 • Kirjoitettu: 07. päivä toukokuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Mirja-Liisa Hiltunen:

Hakijoita kierrätyskeskus Jankasta oli 3 miestä. Tavarat eivät kelvanneet, vaikka olivat tosi hyvässä kunnossa. Isoin miehistä sanoi vain,vähättelevällä äänensävyllä tavarat ovat kaatopaikkakamaa. Vievät, jos maksan heille 40€. Kolme pientä tavaraa ottivat ja nekin heitettiin auton kuormaan niin, että pysyivätkö edes ehjänä, katsoin ikkunasta.Miesten käyttäytyminen oli alaarvoista . Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun annan kierrätyskeskusille mitään enkä suosittele heitä muillekin.

 • Kirjoitettu: 18. päivä toukokuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ecotekola sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
 2. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 3. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 4. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
 5. Pete (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia