Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätysmyymälä EKO.

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Ajankohtaista 23.4.2024: suljettu toistaiseksi.

Vihannissa sijaitseva 4H-yhdistyksen pitämä EKO. on avoinna ma–pe kello 9–16 ja suljettu la–su.

Vihannin 4H-yhdistys kuvailee nettisivuillaan kierrätysmyymälän toimintaperiaatetta seuraavasti: EKO. on lahjoituksena saatujen tavaroiden ja vaatteiden myymälä, josta löytyy myös paikallisia käsitöitä sekä lähiruokaa (mm. erilaiset jauhot ja hunajat). Myymälässä toimii myös pienimuotoisten töiden ompelupalvelu (lyhennykset, verhojen ompelu, vetoketjun vaihto, jne.)

Puhelinnumero on 040 417 2811.

EKO. ottaa vastaan lahjoituksena vaatteita ja muuta pientä tavaraa, kunhan ne ovat puhtaita ja siistejä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Vihannin kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia EKO.:sta?

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä EKO. sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia