Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

EkoCenter, Äänekoski

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

EkoCenter (Ekoputiikki) sijaitsee Äänekoskella, jossa sen palveluihin kuuluu kierrätystuotteiden vastaanotto ja myynti (huonekalut, tekstiilit, kodintarvikkeet).

Puhelinnumero on (014) 522 199 ja sähköpostiosoite aanekoskenkl@aanekoskenkl.fi.

Toimipiste on avoinna ma–pe kello 10–17 suljettu viikonloppuisin (työvoimapulan takia).

Tavaroiden kuljettamista varten kierrätyskeskukselta voi lainata peräkärryn panttia vastaan.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Äänekosken kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

jake hirvonen:

Tämä webbisaitti on vanhaa tietoa jota ei ole päivitetty. En ole paikkakuntalainen joten etsin turhaan moista paikkaa. Puhelinnumeroonkaan ei vastattu. Sain kuitenkin tuttavalta selville että vanha paikka on palanut ja uutta rakennetaan, joten miksi tietoa ei ole päivitetty. Ilmeisen tyypillistä paikkakuntalaista palvelua.

  • Kirjoitettu: 22. päivä heinäkuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter, Äänekoski sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Juho (Talentti Muurame)
  2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
  4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.