Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

EkoCenter, Äänekoski

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi torstaina 16. päivä lokakuuta 2014.)

Äänekosken EkoCenterin tietoja ei enää löydy Sovatek-säätiön nettisivuilta. Toimipiste on mahdollisesti lopettanut toimintansa.

EkoCenter (Ekoputiikki) sijaitsee Äänekoskella, jossa sen palveluihin kuuluu kierrätystuotteiden vastaanotto ja myynti (huonekalut, tekstiilit, kodintarvikkeet). Puhelinnumero on (014) 522 199. Toimipiste on avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 9–14. Suljettu sunnuntaisin.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

EkoCenter, Äänekoski 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

jake hirvonen:

Tämä webbisaitti on vanhaa tietoa jota ei ole päivitetty. En ole paikkakuntalainen joten etsin turhaan moista paikkaa. Puhelinnumeroonkaan ei vastattu. Sain kuitenkin tuttavalta selville että vanha paikka on palanut ja uutta rakennetaan, joten miksi tietoa ei ole päivitetty. Ilmeisen tyypillistä paikkakuntalaista palvelua.

  • Kirjoitettu: 22. päivä heinäkuuta 2013
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään EkoCenter, Äänekoski asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter, Äänekoski sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Eila (EkoCenter, Jyväskylä (Raksa))
  2. Maarit (Lohjan kierrätyskeskus)
  3. eeva (Monitarmo Kierrätys)
  4. Nicke Vinni (Patina-kierrätysmyymälä)
  5. Petri (Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskus, Helsinki (Itäkeskus))

Saman seudun kierrätyskeskuksia

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.