Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

EkoCenter, Äänekoski

EkoCenter (Ekoputiikki) sijaitsee Äänekoskella, jossa sen palveluihin kuuluu kierrätystuotteiden vastaanotto ja myynti (huonekalut, tekstiilit, kodintarvikkeet). Puhelinnumero on (014) 522 199 ja sähköpostiosoite aanekoskenkl@aanekoskenkl.fi. Toimipiste on avoinna ma–pe kello 10–17.30 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin. Tavaroiden kuljettamista varten kierrätyskeskukselta voi lainata peräkärryn panttia vastaan.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Äänekosken kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

EkoCenter, Äänekoski 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

jake hirvonen:

Tämä webbisaitti on vanhaa tietoa jota ei ole päivitetty. En ole paikkakuntalainen joten etsin turhaan moista paikkaa. Puhelinnumeroonkaan ei vastattu. Sain kuitenkin tuttavalta selville että vanha paikka on palanut ja uutta rakennetaan, joten miksi tietoa ei ole päivitetty. Ilmeisen tyypillistä paikkakuntalaista palvelua.

  • Kirjoitettu: 22. päivä heinäkuuta 2013
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään EkoCenter, Äänekoski asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter, Äänekoski sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Tia Mäkelä tiedotus ja markkinointi Raision Kierrätysmyymälä EkoTila (Raision Ekotori)
  2. Hannu Manninen (Raision Ekotori)
  3. JohannaRiikka (Kierrätysmyymälä Holkki)
  4. Kaija Kangasniemi (Munkinmäen Sort​ti-asema)
  5. Teemu (Kierrätysmyymälä Holkki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.