Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

EkoCenter Avitus (Jämsä)

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Lokakuussa 2013 avattu EkoCenter Avitus on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 8–16, keskiviikkoisin 8–17 ja perjantaisin 8–14. Suljettu viikonloppuisin.

Sähköpostiosoite on atk@avitus.net ja puhelinnumero on 044 717 7637.

Huonekalujen ja tietokoneiden, viihde-elektroniikan, polkupyörien ym. tavaroiden lisäksi valikoimassa on kodin käyttö- ja sisustusesineitä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Jämsän kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

EkoCenter Avitus (Jämsä) 5/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

hannele hahn:

Erinomaisen ystävällisitä palvelua. Kiitos.
Mielenkiintoinen paikka löytää ja ostaa jotain tarpeellista ja viedä omaa tarpeetonta kierrätykseen.

  • Kirjoitettu: 23. päivä kesäkuuta 2016
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään EkoCenter Avitus (Jämsä) asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter Avitus (Jämsä) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.