Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

EkoCenter Harjunporras

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

EkoCenter Harjunporras sijaitsee Jyväskylässä ja on avoinna ma–pe kello 10–18. Lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 765 3303.

EkoCenter Harjunporras avattiin toukokuussa 2003. Se sai nimensä Harjulle johtavien portaiden, ns. “Neron partaiden”, ansiosta.

Valikoimassa on kirppistavaroita, kuten vaatteita, astioita, kirjoja ja huonekaluja.

Kuljetuspalvelu on Jyväskylän kaupunkialueella 20€. Noutopalvelu on ilmainen Jyvässeudun alueella.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Jyväskylän kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia EkoCenter Harjunportaasta?

  • Auta pisteyttämään EkoCenter Harjunporras asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter Harjunporras sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Rs (Kierrätysmyymälä EkoTila)
  2. Janne (Nekalan kierrätyskeskus)
  3. Janne (Nekalan kierrätyskeskus)
  4. Merja (Goodwill Kemi)
  5. Hauskaa syksyä kaikille (Kierrätysmyymälä Kieppi)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.