Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

EkoCenter, Jyväskylä (Hakkutie)

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi torstaina 16. päivä lokakuuta 2014.)

Hakkutien EkoCenterin tietoja ei enää löydy Sovatek-säätiön nettisivuilta, joten tämä EkoCenter on mahdollisesti lopettanut toimintansa.

Hakkutien EkoCenter Jyväskylässä on avoinna ma–pe kello 10–17. Suljettu viikonloppuisin. Puhelinnumero on (014) 333 7040 ja sähköpostiosoite on tiina.pasanen@sovatek.fi. Toiminnasta vastaa Työvalmennussäätiö Tekevä. Tuotteisiin kuuluvat tekstiilit, jalkineet, huonekalut, kirjat, lehdet, pelit, toimistokalusteet, urheiluvälineet, astiat, taloustavarat ja lelut. Noutopalvelu hakee Jyväskylän seudulta kierrätykseen lahjoitettavat tavarat. EkoCenterissä on ongelmaparistojen lajittelualue. Kierrätyskeskuksen omistaa Sovatek-säätiö.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Kasperi Koivumaa:

Moi
Onko teillä myynnissä ihan miesten perus polkupyörä talvisen työmatkan kulkuun? Mikäli on niin mihin hintaan?

  • Kirjoitettu: 24. päivä lokakuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter, Jyväskylä (Hakkutie) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Markus Grönholm (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  2. Pekka Savola (Kierrätyspyöräverstas Recykkelin verstasmyymälä)
  3. Jyrki Hiirikoski (Rakennustarvikkeiden kierrätystalo)
  4. Pete (Harjavallan kierrätyskeskus)
  5. Marita (Harjavallan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.