Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

EkoCenter Talentti (Jyväskylä)

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

EkoCenter Talentti, joka sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä keskustasta Seppälänkankaan teollisuusalueella, on avoinna ma–pe kello 9–17. Lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu.

Tuotto menee Jyvässeudun ihmisten auttamiseen.

Puhelinnumero on 020 712 1580 tiedusteluita ja noutopyyntöjä varten.

Myynnissä on esim. vaatteita, kirjoja, astioita ja huonekaluja.

Lahjoitettaville tavaroille voi tilata ilmaisen noutopalvelun.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Jyväskylän kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

EkoCenter Talentti (Jyväskylä) 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

päivi poikolainen:

Hei. Olisiko teillä olemassa tiskipöytää jonka mitat ovat leveys 61cm, pituus 80cm korkeus 86cm. Jos väri on huono, maalaan ite sen. Terv, päivi poikolainen

  • Kirjoitettu: 19. päivä helmikuuta 2017
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään EkoCenter Talentti (Jyväskylä) asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter Talentti (Jyväskylä) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Asikainen arto (Elävä Kauppa, Siilinjärvi)
  2. Rs (Kierrätysmyymälä EkoTila)
  3. Janne (Nekalan kierrätyskeskus)
  4. Janne (Nekalan kierrätyskeskus)
  5. Merja (Goodwill Kemi)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.