Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Ekocenter, Kokkola

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Kokkotyö-säätiön pitämä Ekocenter on avoinna ma–pe kello 9–16 ja suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumerot ovat 050 434 9775 ja 050 558 8359.

Ekocenter ottaa astaan esimerkiksi kodinkoneita ja elektroniikkaa, huonekaluja, mattoja, astioita ja koriste-esineitä, myös vaatteita, kenkiä jne. Ekocenteriin ei voi tuoda rakennusjätettä, ongelmajätettä eikä jätelasia, ei myöskään kaatopaikkajätettä eikä rikkinäisiä kylmälaitteita.

Käytettävissä on muuttopalvelu, sekä kotiinkuljetus Kanta-Kokkolan lähialueille. Kotiinkuljetuksen hinta on 15 €.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kokkolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kokkolan Ekocenteristä?

  • Auta pisteyttämään Ekocenter, Kokkola asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Ekocenter, Kokkola sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  2. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  3. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  4. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  5. Aki Kivelä (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.