Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Talentti Muurame

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Talentti Muurame Autotalo sijaitsee Punasillantiellä. Myytävänä on kirppistavaraa, kuten vaatteita, kenkiä, astioita, kirjoja, huonekaluja ja muita kodin tavaroita. Talenttiin voi lahjoittaa esimerkiksi kodin tavaroita ja tekstiilejä.

Avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 545 0353.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Muuramen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Juho:

Käytiin lahjottamassa 29.7.22 tarpeetonta tavaraa ja sitä vastaanottanut tatuoitu lippispää oli niin ystävällinen ja aurinkoinen tyyppi, että päivä parani tuntuvasti. 5/5

  • Kirjoitettu: 29. päivä kesäkuuta 2022
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Talentti Muurame sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Saija mäkinen (Ikaalisten kierrätyskeskus)
  2. Minttu Auvinen (Hyvinkään kierrätyskeskus (KIKE))
  3. Juho (Talentti Muurame)
  4. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  5. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.