Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Talentti Muurame

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 7. päivä maaliskuuta 2023.)

 • Paikkakunta:
 • Alue: Keski-Suomi
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Punasillantie 4, 40950 Muurame

Talentti Muurame Autotalo sijaitsee Punasillantiellä. Myytävänä on kirppistavaraa, kuten vaatteita, kenkiä, astioita, kirjoja, huonekaluja ja muita kodin tavaroita. Talenttiin voi lahjoittaa esimerkiksi kodin tavaroita ja tekstiilejä.

Avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 545 0353.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Muuramen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Juho:

Käytiin lahjottamassa 29.7.22 tarpeetonta tavaraa ja sitä vastaanottanut tatuoitu lippispää oli niin ystävällinen ja aurinkoinen tyyppi, että päivä parani tuntuvasti. 5/5

 • Kirjoitettu: 29. päivä kesäkuuta 2022
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Talentti Muurame sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Pekka Räty (Kiertämö Eno)
 2. Kaija Huhtamäki (Ilmajoen Kierrätyskeskus)
 3. Pete (Goodwill Kotka)
 4. Raija Vachon (Goodwill Kotka)
 5. Noilee (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia