Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

EkoCenter Muurame Autotalo

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

EkoCenter Muurame Autotalo sijaitsee Punasillantiellä. Myytävänä on kirppistavaraa, kuten vaatteita, kenkiä, astioita, kirjoja, huonekaluja ja muita kodin tavaroita. EkoCenteriin voi lahjoittaa esimerkiksi kodin tavaroita ja tekstiilejä.

Avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 040 545 0353.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Muuramen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia EkoCenter Muuramen Autotalosta?

  • Auta pisteyttämään EkoCenter Muurame Autotalo asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua EkoCenter Muurame Autotalo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Marja mononen (Elävä Kauppa, Siilinjärvi)
  2. Rabbe Sundström (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  3. Pete (Mäntyharjun kierrätyskeskus)
  4. Tapani Häkkinen (Mäntyharjun kierrätyskeskus)
  5. UKK (Kierrätysmyymälä Kieppi)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.