Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Ekotori

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Varkauden Ekotori on toiminut vuodesta 2001 ympäristön puolesta kehittämällä ja edistämällä kierrätystoimintaa Varkauden seudulla. Myymälä sijaitsee lähellä Prisma-tavarataloa. Kierrätyskeskus Ekotorin toiminta-alueena on Varkauden seudun jätehuoltoalue (Heinävesi, Joroinen, Juva, Leppävirta ja Varkaus).

Myymälä on avoinna ma–pe kello 9–18, ja lauantaisin 9–14. Suljettu sunnuntaisin.

Ekotori ottaa vastaan lahjoitustavaraa myymälän aukioloaikoina. Tavaroita voi toimittaa myös Ekotorin noutopalvelun kautta. Sen puhelinnumero on 044 444 2661. Kuljetuksesta voidaan periä maksu. Kierrätettäväksi otetaan ehjää, puhdasta ja käyttökuntoista kodin tavaraa. Myös huonekaluja.

Puhelinnumero on 044 444 2661 ja sähköpostiosoite ekotori@varkaus.fi.

Ekotorille voi toimittaa kodin sähkölaiteromua (SER-jätettä), myös kodin vaarallista jätettä, energiansäästölamppuja, loisteputkia, paristoja, myös pikkuvikaisia polkupyöriä, alle 10 litran määriä kasviöljyjä eli uppopaistorasvoja.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Varkauden kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Harri Tiihonen:

Mielestäni Ekotori on hyvä paikka, paljon mielenkiintoista tavaraa, liikenne sujuu hyvin molempiin suuntiin, mutta yksi asia ei ole niin hyvin, nimittäin tahmaiset hintalaput joista jää ruma jälki lähes tavaraan kuin tavaraan. Olen törmännyt ongelmaan muissakin kaupoissa, mutta joidenkin kauppojen hintalaput ovat kuluttajaystävällisiä; lappu lähtee ehjänä irti, eikä jää tahraa – muuten – auttaisiko tärpätti ?

  • Kirjoitettu: 01. päivä maaliskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Timo:

Miksi Ekotori pakottaa lajottelijat heittämään likaiset, mutta käyttökelpoiset vaatteet suoraan roskiin?

  • Kirjoitettu: 23. päivä helmikuuta 2024
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Ekotori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia