Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Ekotori

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Varkauden Ekotori on toiminut vuodesta 2001 ympäristön puolesta kehittämällä ja edistämällä kierrätystoimintaa Varkauden seudulla. Myymälä sijaitsee lähellä Prisma-tavarataloa. Kierrätyskeskus Ekotorin toiminta-alueena on Varkauden seudun jätehuoltoalue (Heinävesi, Joroinen, Juva, Leppävirta ja Varkaus). Myymälän yhteydessä sijaitsee yrittäjäposti.

Puhelinnumero on 044 444 2661 ja sähköpostiosoite ekotori@varkaus.fi.

Myymälä on avoinna ma–pe kello 9–18. Aukioloajat tarkistettiin kesäkuussa 2016.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Varkauden kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskus Ekotori 4/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Harri Tiihonen:

Mielestäni Ekotori on hyvä paikka, paljon mielenkiintoista tavaraa, liikenne sujuu hyvin molempiin suuntiin, mutta yksi asia ei ole niin hyvin, nimittäin tahmaiset hintalaput joista jää ruma jälki lähes tavaraan kuin tavaraan. Olen törmännyt ongelmaan muissakin kaupoissa, mutta joidenkin kauppojen hintalaput ovat kuluttajaystävällisiä; lappu lähtee ehjänä irti, eikä jää tahraa – muuten – auttaisiko tärpätti ?

  • Kirjoitettu: 01. päivä maaliskuuta 2016
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Kierrätyskeskus Ekotori asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Ekotori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  2. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  3. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  4. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  5. Aki Kivelä (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.