Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Elävä Kauppa, Kuopio

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Kuopion Elävä Kauppa on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero myymälään on 044 022 5810 ja nouto- ja kuljetuspalveluun 044 022 5860.

Tukeva-työvalmennussäätiön Elävä Kauppa -myymälässä on myynnissä hyväkuntoisia kierrätystavaroita ja omissa pajoissa valmistettuja tuotteita.

Kierrätystuotteisiin kuuluu astioita, huonekaluja, tekstiilejä ja kenkiä, urheilutarvikkeita, liesiä, kylmäkoneita, pesukoneita, tietokoneita ja niiden näyttöjä, sekä sekalaista pientavaraa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kuopion kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Elävä Kauppa, Kuopio 3/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Anne Huttunen :

Erittäin siisti myymälä… tuotteet selkeästi esillä omissa ryhmissä.

  • Kirjoitettu: 27. päivä helmikuuta 2018
  • Kestolinkki: #

jyrki kilpeläinen:

Joskus löytyy hyvä tavara käypään hintaan.

  • Kirjoitettu: 26. päivä lokakuuta 2019
  • Kestolinkki: #

your_ip_is_blacklisted_by sbl.spamhaus.org

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.