Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Elävä Kauppa, Leppävirta

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Leppävirran Elävä Kauppa on avoinna ma–pe kello 9–17 ja viikonloppuisin suljettu. Aukioloissa on poikkeuksia esimerkiksi jouluna ja vuodenvaihteessa.

Puhelinnumero on 044 022 5814.

Tukeva-työvalmennussäätiön Elävä Kauppa -myymälässä on myynnissä hyväkuntoisia kierrätystavaroita ja omissa pajoissa valmistettuja tuotteita.

Tämän myymälän kierrätystuotteisiin kuuluu huonekalut, tekstiilit ja kengät, liedet, kylmälaitteet ja pesukoneet sekä sekalainen pientavara. Vastaanotetaan huonekaluja, tekstiilejä ja kodin pientavaraa.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Leppävirran kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

jaana mehto:

Hinta laatusuhde ok!
hyviä kauppoja on syntynyt kun ollaan Elävässäkaupassa käyty!

  • Kirjoitettu: 28. päivä toukokuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Jorma Hytönen:

Muutan 5.10. maanantaina Leppävirralle. Hakusessa on kaksi tai kolme kattovalaisinta, johon sopii E14 tai E27 kantaan asennettava LED valo. Malli ei ole pääasia vaan toiminta. Olohuone, keittiö ja makuuhuone pitää kalustaa. Voin noutaa valaisimet joko maanantaina ennen klo 17 tai tiistaina iltapäivällä.

  • Kirjoitettu: 26. päivä syyskuuta 2020
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Elävä Kauppa, Leppävirta sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Juho (Talentti Muurame)
  2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
  4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.