Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Elävä Kauppa, Tuusniemi

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 10. päivä joulukuuta 2019.)

  • Paikkakunta:
  • Alue: Pohjois-Savo
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Urheilutie 3, 71200 Tuusniemi

Tuusniemellä ei enää nykyisin vaikuta toimivan Elävä Kauppaa. Lähin sellainen on Siilinjärvellä osoitteessa Räisäläntie 3.

Tuusniemen Elävä Kauppa on avoinna ma–pe kello 10–17 ja viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero on 044 022 5890.

Tämän myymälän kierrätystuotteisiin astioita, huonekaluja, tekstiilejä ja kenkiä, urheilutarvikkeita, liesiä, kylmälaitteita ja pesukoneita, tietokoneita ja niiden näyttöjä, sekä sekalaista pientavaraa.

Paikalla on lisäksi itsepalvelukirpputori, jossa 20 paikkaa ja myyntipaikan viikkovuokra on 13€.

Tukeva-työvalmennussäätiön Elävä Kauppa -myymälässä on myynnissä hyväkuntoisia kierrätystavaroita ja omissa pajoissa valmistettuja tuotteita.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Tuusniemen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Tuusniemen Elävä Kaupasta?

  • Auta pisteyttämään Elävä Kauppa, Tuusniemi asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Elävä Kauppa, Tuusniemi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.