Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Enon Ekokeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Enon 4H-yhdistyksen pitämä Enon Ekokeskus sijaitsee Enossa, eli nykyisen Joensuun kunnan alueella. Avoinna ma–to kello 9–16, perjantaisin 9–15 ja suljettu la–su.

Ekokeskuksen puhelinnumero on 013 761 600 ja sähköpostiosoite enonekokeskus@4h.fi.

Lahjoituksina otetaan vastaan puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita, huonekaluja, kodin tekstiilejä, astioita ja urheiluvälineitä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Joensuun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Anne Ojala:

Erin omainen liike,jossa on mukava käydä,kaikki selkeästi esillä ja on ilo katsella valikoimaa,mitä on todella runsaasti!

 • Kirjoitettu: 30. päivä lokakuuta 2011
 • Kestolinkki: #

Sirpa Pesonen:

Mielestäni Ekokeskus ansaitsee täydet pisteet. Tavarat hyvin esillä ja helppo löytää opasteiden ansiosta. Valikoima vaihtuu/lisääntyy jopa päivittäin. Tuotteet, vaatteet ym. puhtaita. Hyviä löytöjäkin saattaa löytyä, siksipä käynkin siellä lähes päivittäin, mikäli mahdollista. Henkilökunta ystävällistä ja auttavat tarvittaessa. Lasten vaatteissakin riittää valinnanvaraa. Asiakkaita tulee kauempaakin (ohimennen kuultua). Hintakaan ei päätä huimaa. SUOSITTELEN.

 • Kirjoitettu: 26. päivä joulukuuta 2013
 • Kestolinkki: #

neiti:

En ole löytänyt paikkaa kun missään ei näy opasteita.

 • Kirjoitettu: 30. päivä joulukuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Enon Ekokeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
 2. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 3. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 4. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
 5. Pete (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia