Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Enon Ekokeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Enon 4H-yhdistyksen pitämä Enon Ekokeskus sijaitsee Enossa, eli nykyisen Joensuun kunnan alueella. Ekokeskuksen puhelinnumero on 013 761 600 ja sähköpostiosoite enonekokeskus@4h.fi.

Avoinna ma–to kello 9–16, perjantaisin 9–15 sekä lauantaisin 9–13. (Avoinna lauantaisin vain loka–toukokuussa.)

Sisäänkäynti on liikekeskuksen takana Enon Erä ja Urheilun vieressä.

Lahjoituksina otetaan vastaan puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita, huonekaluja, kodin tekstiilejä, astioita ja urheiluvälineitä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Joensuun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Enon Ekokeskus 3/5, yhteensä 3 arviota. 3 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Anne Ojala:

Erin omainen liike,jossa on mukava käydä,kaikki selkeästi esillä ja on ilo katsella valikoimaa,mitä on todella runsaasti!

 • Kirjoitettu: 30. päivä lokakuuta 2011
 • Kestolinkki: #

Sirpa Pesonen:

Mielestäni Ekokeskus ansaitsee täydet pisteet. Tavarat hyvin esillä ja helppo löytää opasteiden ansiosta. Valikoima vaihtuu/lisääntyy jopa päivittäin. Tuotteet, vaatteet ym. puhtaita. Hyviä löytöjäkin saattaa löytyä, siksipä käynkin siellä lähes päivittäin, mikäli mahdollista. Henkilökunta ystävällistä ja auttavat tarvittaessa. Lasten vaatteissakin riittää valinnanvaraa. Asiakkaita tulee kauempaakin (ohimennen kuultua). Hintakaan ei päätä huimaa. SUOSITTELEN.

 • Kirjoitettu: 26. päivä joulukuuta 2013
 • Kestolinkki: #

neiti:

En ole löytänyt paikkaa kun missään ei näy opasteita.

 • Kirjoitettu: 30. päivä joulukuuta 2013
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Enon Ekokeskus asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Enon Ekokeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 2. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 3. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 4. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 5. Aki Kivelä (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.