Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Eurajoen kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Eurajoen kierrätyskeskus on avoinna ma–ke kello 8–16, torstaisin 9–17 ja perjantaisin 8–15. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 312 4937.

Ajankohtaista 2019

 • Suljettu juhannusaattona 21.6.2019.
 • Kesällä 24.6.–2.8.2019 avoinna ma–ke 9–16, torstaisin 9–17 ja perjantaisin 9–15.,

Kierrätyskeskus ei vastaanota esim. rikkinäisiä vaatteita, eikä likaisia/karvaisia tavaroita, homeisia tavaroita, isoja kodinkoneita, mustesuihkutulostimia, kuvaputkitelevisioita, yksittäisiä kahvikuppeja tai aluslautasia, matkamuistoja.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Eurajoen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Eurajoen kierrätyskeskus 3/5, yhteensä 5 arviota. 5 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Ronja:

Hei! Millä periaatteella kierrätyskeskus toimii?Muutimme juuri Jalasjärvelle ja omaa omaisuutta meillä ei ole sillä vanhaan asuntomme murtauduttiin. Kysynkin siis että myyttekö ainoastaan tavaraanne? Etsimme joko ilmaista tavaraa tai jotain minkä saa vaihtotavaraa vastaan…Mies on sairaseläkkeellä ja itse haen kuntoutustukea ja joudumme hankkimaan kaikki vaatteet, kenhät, astiat, kodin elektroniikan ja kodin tekstiilit sekä huonekalut uudestaan. Muutimme 1820luvun taloon ja saamme tehdä sinne jätetyillä tavaroilla mitä tahdomme, äidiltäni sekä miehen äidiltä olemme saaneet jotakin, mutta osa on itselle turhaa, joten jos keskukseen ei toimi lahjoitus-apu-periaatteella, niin onko teillä kiinnostusta/mahdollisuutta vaihtaa tavaraa? Jollei ole niin kelpaisiko maksuksi kelan maksusitoumus?

 • Kirjoitettu: 16. päivä kesäkuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Pauli:

Hei
Ronja , meillä olisi huonekaluja ym vaatetta lahjoitettavana. En tiedä tavoitanko tätä kautta mutta jos viesti kulkee Ronjalle niin voi ottaa yhteyttä puh. 046-8816192.

 • Kirjoitettu: 22. päivä kesäkuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Marika :

Paras kierrätyskeskus, siistiä, tavarat hyvin esillä ja tavarat myös hyväkuntoisia ja vaatteet puhtaita

 • Kirjoitettu: 06. päivä maaliskuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Margit Elomaa:

Ehdottomasti paras!!

 • Kirjoitettu: 03. päivä heinäkuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Sirkka:

Loistopalvelua.Hyvää käyttötavaraa jonne on itsekin mieluista lahjoittaa.

 • Kirjoitettu: 21. päivä maaliskuuta 2019
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Eurajoen kierrätyskeskus asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Eurajoen kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
 3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.