Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Goodwill Hamina

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätysmyymälä Goodwill Hamina sijaitsee Rautatienkadulla. Liike on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin.

Puhelinnumero asiakaspalvelua ja tavaroiden hakua varten on 044 777 0407.

Kierrätysmyymälä ottaa vastaan hyväkuntoisia tavaroita, kuten huonekaluja, vaatteita, astioita ja urheiluvälineitä. Kierrätysmyymälässä myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Goodwillistä voi tilata tavaroille noutopalvelun.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Haminan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

tuula taskinen:

Veljeni joka justiin on muuttanut Haminaa ja tarvitsisi huonekalu.Asiakas vastaava oli ollut töykeä vanhempi nainen ja kertonut ettei hänellä ole todellakaan aikaa tulla lastauslaiturille katsomaan juuri tullutta sohvaa ja ei vois vähempää kiinnostaa.

  • Kirjoitettu: 05. päivä huhtikuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Hamina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  2. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)
  3. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
  4. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  5. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))

Saman seudun kierrätyskeskuksia