Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Goodwill Karhula

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Goodwill Karhula sijaitsee Kotkassa. Liike vastaanottaa ehjiä ja pestyjä vaatteita, hyväkuntoisia huonekaluja, kodin irtaimistoa, kodin tekstiilejä, toimivia kodinkoneita, lastentarvikkeita, urheiluvälineitä ja polkupyöriä. Tarjolla on noutopalvelu hyväkuntoisille huonekaluille ja maksullinen kotiinkuljetus Goodwill-kierrätysmyymälästä ostetuille tavaroille

Puhelinnumero on 044 777 0326 (asiakaspalvelu ja tavaroiden nouto).

Avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Ainakin toistaiseksi suljettu sunnuntaisin.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kotkan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Goodwill Karhula 3/5, yhteensä 5 arviota. 5 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Sirkka-Liisa Syvelä:

Vanhassa paikassa oli enemmän tavaraa ja halvempaa, mistä johtuu?

 • Kirjoitettu: 28. päivä joulukuuta 2013
 • Kestolinkki: #

Martti Innanen:

Sirkka-Liisa: Goodwill on amerikkalainen pääomayritys joka tekee miljoonabisnestä hyväuskoisten ihmisten heille ilmaiseksi kiikuttamista tavaroista. Siksi hinnat on nyt korkeammat.

 • Kirjoitettu: 13. päivä kesäkuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Matti:

Hinnat on karanneet ihan pilviin..
Jopa uutta tavaraa saa näiden hinnoilla??

 • Kirjoitettu: 03. päivä marraskuuta 2016
 • Kestolinkki: #

terttu:

Tietynvärisillä hintalapuilla varustetut tavarat on puoleen hintaan, mutta olen huomannut, että laput vaihdetaan ennen hinnan puolittamista eli että puolenhinnan tavaroita ei juurikaan ole

 • Kirjoitettu: 15. päivä huhtikuuta 2019
 • Kestolinkki: #

Mari:

Tänään ostin todella edullisesti sohvan ja kaksi hyllyä, hyväkuntoisia. Jotkut hinnat ovat nousseet, mutta nämä oli niin edullisia ettei sen halvemmalla olisi voinut löytää. Myös palvelu oli hyvää.

 • Kirjoitettu: 10. päivä toukokuuta 2019
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Goodwill Karhula asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Karhula sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
 3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.