Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Goodwill Vaasa

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi torstaina 8. päivä maaliskuuta 2018.)

 • Paikkakunta:
 • Alue: Pohjanmaa
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Opistokatu 11, 65100 Vaasa

Sotek-säätiöllä ei näytä enää nykyisin olevan Goodwill-myymälää Vaasassa.

Avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 777 0466.

Goodwill Vaasa -kierrätysmyymälä ottaa lahjoituksina vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan, esimerkiksi siistissä kunnossa olevia vaatteita, huonekaluja, astioita, leluja, elektroniikkaa, urheiluvälineitä sekä kodin irtaimistoa ja tekstiilejä.

Kierrätysmyymälässä myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen.-

Tarjolla on noutopalvelu hyväkuntoisille lahjoituksille ja maksullinen kotiinkuljetus kierrätysmyymälästä ostetuille tavaroille.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Vaasan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Hanna Norrgårds:

Mahtava palvelu.Ostin nojatuolin 18.10.2017.

Tuoli tuotiin vartissa.Kiitos.

Mukavaa Syksyä

Hanna

 • Kirjoitettu: 18. päivä lokakuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Anne Tuominen:

Soitin Vaasan liikkeen puhelinnumeroon, seuraava viesti valitsemaanne numeroon ei oteta puheluita. Päätin käydä liikkeessä Opistokatu 11. Yllätys mitään liikettä ko osoitteessa ei ollut! Minne katositte? On poka köppäästä touhua!

 • Kirjoitettu: 07. päivä maaliskuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Tuominen:

?

 • Kirjoitettu: 07. päivä maaliskuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Pete:

Vaasassa ei näytä olevan Goodwillia ollenkaan… Heillä mainitaan nettisivuilla, että Sotek/Goodwill toimii vain Haminassa, Kotkassa ja Porvoossa. :-(

 • Kirjoitettu: 08. päivä maaliskuuta 2018
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Vaasa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. kyösti (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 2. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
 3. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
 4. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
 5. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.