Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Goodwill Vaasa

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Avoinna ma–pe kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero on 044 777 0466.

Goodwill Vaasa -kierrätysmyymälä ottaa lahjoituksina vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan, esimerkiksi siistissä kunnossa olevia vaatteita, huonekaluja, astioita, leluja, elektroniikkaa, urheiluvälineitä sekä kodin irtaimistoa ja tekstiilejä.

Kierrätysmyymälässä myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen.

Tarjolla on noutopalvelu hyväkuntoisille lahjoituksille ja maksullinen kotiinkuljetus kierrätysmyymälästä ostetuille tavaroille.

Tällä Goodwill-myymälällä on nettisivujen lisäksi omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Vaasan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Goodwill Vaasa 5/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Hanna Norrgårds:

Mahtava palvelu.Ostin nojatuolin 18.10.2017.

Tuoli tuotiin vartissa.Kiitos.

Mukavaa Syksyä

Hanna

  • Kirjoitettu: 18. päivä lokakuuta 2017
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Goodwill Vaasa asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Vaasa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. jouni karkkäinen (Savonlinnan toimintakeskuksen kierrätysmyymälä)
  2. Pete (Munkinmäen Sort​ti-asema)
  3. kirkkonummelainen (Munkinmäen Sort​ti-asema)
  4. Hanna (Lielahden kierrätyskeskus)
  5. Pete (eri) (Pirkkalan Kieppi)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.