Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Goodwill Virojoki

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

  • Paikkakunta:
  • Alue: Kymenlaakso
  • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Virojoentie 7, 49900 Virolahti

Sotek-säätiöllä ei enää nykyisin vaikuta olevan Goodwill-myymälää Virojoella.

Goodwill Virojoki on avoinna ma–pe kello 8–16. Viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero asiakaspalveluun ja tavaroiden noutoon on 044 777 0384.

Kierrätysmyymälä ottaa vastaan hyväkuntoisia tavaroita, kuten huonekaluja, vaatteita, astioita ja urheiluvälineitä. Kierrätysmyymälässä myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Goodwillistä voi tilata tavaroille noutopalvelun.-

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Virolahden kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Goodwill Virojoesta?

  • Auta pisteyttämään Goodwill Virojoki asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Goodwill Virojoki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pete (Mäntyharjun kierrätyskeskus)
  2. Tapani Häkkinen (Mäntyharjun kierrätyskeskus)
  3. UKK (Kierrätysmyymälä Kieppi)
  4. Ilja (Kotkan Kierrätyspaja)
  5. Kipe (Oulun kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.