Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Ajankohtaista: Suomen kierrätyskeskusten yhdistyksen 20-vuotisjuhlat Helsingissä (12.9.)

Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Haapamäen vaihtotori

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Keuruulla sijaitseva Haapamäen vaihtotori on talkoovoimin avoinna lauantaisin kello 10–12, sopimuksesta muulloinkin. Puhelinnumero on 040 141 1013 (Raija Sulkava).

Vaihtotorille voi tuoda käyttökelpoisia, puhtaita ja ehjiä tavaroita. Mukana voi viedä mitä itse tavitsee. Etenkin lastenvaatteille on kysyntää.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Keuruun kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Haapamäen vaihtotorista?

  • Auta pisteyttämään Haapamäen vaihtotori asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Haapamäen vaihtotori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Eija Sivonen (Ruskon jätekeskus)
  2. Ahkera kierrättäjä (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  3. muppa nekala (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Jyrki (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  5. Petteri (Rakennus- ja Uusiotori)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.