Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Haapaveden kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Haapaveden Kierrätyskeskus on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 11–15, torstaisin ja perjantaisin klo 14–18 ja lauantaisin kello 11–15. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin. Puhelinnumero on (08) 450 540. Kierrätyskeskusta ylläpitää Haapaveden 4H-yhdistys. Kierrätyskeskus ei vastaanota kodinkoneita eikä elektroniikkalaitteita. Valikoimassa on esimerkiksi vaatteita, astioita, leluja, valaisimia ja huonekaluja.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Haapaveden kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Haapaveden kierrätyskeskus 4/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Kapu.:

Siisti ja hyvin hoidettu, palvelu huomaavaista.

  • Kirjoitettu: 08. päivä marraskuuta 2012
  • Kestolinkki: #

ilpo:

dvd elokuvien hinnat ovat nousseet,olivat alkujaan 50c kpl nyt eurosta ylöspäin.osa niin naarmusia et vois heittää vesilintua.muuten hyvä palvelu,kiitos

  • Kirjoitettu: 24. päivä elokuuta 2019
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Haapaveden kierrätyskeskus asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Haapaveden kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  2. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  3. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  4. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.