Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Ilmajoen Kierrätyskeskus

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Ilmajoen Kierrätyskeskus on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Myynnissä on huonekaluja, vaatteita, astioita ja muuta tavaraa.

Puhelinnumero on 0400 267 673 (Eija).

Kierrätyskeskus voi hakea huonekaluja Ilmajoen keskustan alueelta noin 10 kilometrin säteellä.

Tarjolla on myös ompelupalvelu — voidaan vaihtaa vetoketjut, verhojen päärmeet, lyhentää lahkeet jne. Myös tilaustöitä voidaan tehdä.

(Tästä kierrätysmyymälästä vinkkasi Harri — kiitos hänelle.)

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Ilmajoen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Kierrätyskeskuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Ilmajoen Kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. kyösti (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
  3. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
  4. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
  5. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.