Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Ilmajoen Löytömakasiini

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi perjantaina 8. päivä maaliskuuta 2019.)

 • Paikkakunta:
 • Alue: Etelä-Pohjanmaa
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Valtiontie 20, 60800 Ilmajoki

Ilmajoen Löytömakasiini muuttui Ilmajoen Kierrätyskeskukseksi. Uudistettu myymälä avattiin perjantaina 22.2.2019.

Ilmajoen Löytömakasiini on Kaks’ kättä työpaja Oy:n pitämä kierrätyspaikka Ilmajoen Valtiontiellä. Avoinna ma-pe kello 9–18. Lauantaisin avoinna 10–14, joskin kesälauantaisin suljettu. Puhelinnumero on 0400 267 673 (työvalmentaja Eija Orava).

Valikoimassa on esimerkiksi huonekaluja, vaatteita, kodin tekstiilejä, astioita ja sisustusesineitä. Kierrätyskeskus ottaa vastaan puhtaita, ehjiä vaatteita ja huonekaluja sekä käyttötavaraa. Ei elektroniikkaa. Ilmainen noutopalvelu Ilmajoen keskustan alueella.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Ilmajoen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Merja Kivisaari:

Todella siisti ja viihtyisä. Tuotteet hyvin esillä.

 • Kirjoitettu: 23. päivä helmikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Milla:

Ilmajoella on todella mukava henkilökunta…:) Tavaraa on vain liikaa pienehköön tilaan. Hyviä löytöjä olen kuitenkin tehnyt vaikka kovasti penkoa on pitänytkin.

 • Kirjoitettu: 01. päivä huhtikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Heidi :

Viihtyisä, siisti ja mukava paikka jossa lapsetkin viihtyvät penkoen leluja. Aina löytyy jotain ostettavaa ja paljon olen hyviä löytöjä tehnytkin ;)

 • Kirjoitettu: 06. päivä huhtikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Kristiina:

Ilmajoen Löytömakasiinista olen tehnyt jonkin verran löytöjä mutta kritiikkiäkin antaisin. Vaaterekeissä on yllättävän paljon tosi huonolaatuista tavaraa, kauhtuneita ryppyisiä ja onpa rikkinäisiäkin vaatteita mahtunut sekaan. Eli ei missään tapauksessa mielestäni myytäviä vaatteita.

 • Kirjoitettu: 31. päivä lokakuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ilmajoen Löytömakasiini sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Klaus kokko (Kierrätyskeskus Lentola)
 2. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 3. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 4. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
 5. Pete (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia