Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Ilmajoen Löytömakasiini

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Ilmajoen Löytömakasiini on Kaks’ kättä työpaja Oy:n pitämä kierrätyspaikka Ilmajoen Valtiontiellä. Avoinna ma-pe kello 9–18. Lauantaisin avoinna 10–14, joskin kesälauantaisin suljettu. Puhelinnumero on 0400 267 673 (työvalmentaja Eija Orava).

Valikoimassa on esimerkiksi huonekaluja, vaatteita, kodin tekstiilejä, astioita ja sisustusesineitä. Kierrätyskeskus ottaa vastaan puhtaita, ehjiä vaatteita ja huonekaluja sekä käyttötavaraa. Ei elektroniikkaa. Ilmainen noutopalvelu Ilmajoen keskustan alueella.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Ilmajoen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Ilmajoen Löytömakasiini 4/5, yhteensä 4 arviota. 4 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Merja Kivisaari:

Todella siisti ja viihtyisä. Tuotteet hyvin esillä.

 • Kirjoitettu: 23. päivä helmikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Milla:

Ilmajoella on todella mukava henkilökunta…:) Tavaraa on vain liikaa pienehköön tilaan. Hyviä löytöjä olen kuitenkin tehnyt vaikka kovasti penkoa on pitänytkin.

 • Kirjoitettu: 01. päivä huhtikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Heidi :

Viihtyisä, siisti ja mukava paikka jossa lapsetkin viihtyvät penkoen leluja. Aina löytyy jotain ostettavaa ja paljon olen hyviä löytöjä tehnytkin ;)

 • Kirjoitettu: 06. päivä huhtikuuta 2015
 • Kestolinkki: #

Kristiina:

Ilmajoen Löytömakasiinista olen tehnyt jonkin verran löytöjä mutta kritiikkiäkin antaisin. Vaaterekeissä on yllättävän paljon tosi huonolaatuista tavaraa, kauhtuneita ryppyisiä ja onpa rikkinäisiäkin vaatteita mahtunut sekaan. Eli ei missään tapauksessa mielestäni myytäviä vaatteita.

 • Kirjoitettu: 31. päivä lokakuuta 2017
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Ilmajoen Löytömakasiini asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Ilmajoen Löytömakasiini sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Janne (Nekalan kierrätyskeskus)
 2. Janne (Nekalan kierrätyskeskus)
 3. Merja (Goodwill Kemi)
 4. Hauskaa syksyä kaikille (Kierrätysmyymälä Kieppi)
 5. Petri (EkoCenter, Jyväskylä (Raksa))

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.