Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Imatran kierrätyskeskus, Tammiharju

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi tiistaina 11. päivä huhtikuuta 2017.)

Tammiharjun kierrätyskeskuksen tietoja ei enää löydy Työn Vuoksi -yhdistyksen nettisivuilta.

Imatran kierrätyskeskuksia on kaksi. Toinen niistä on Torikadulla ja toinen Tammiharjussa. Tammiharjun kierrätysmyymälän puhelinnumero on 040 514 5766. Kierrätyskeskus on avoinna ma–pe kello 9–18 ja lauantaisin 9–14. Suljettu sunnuntaisin.

Tavaroita ei vastaanoteta Tammiharjun toimipisteessä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Imatran kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Seija:

Tammiharjusta ei löydetty minkäänlaista toimintaa, olisko lopetettu vuoden 2015 jälkeen? Eli vieläkö tätä sivua joku päivittää? Olis kenties ajankohtaista…

 • Kirjoitettu: 21. päivä helmikuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Miekkonen:

Kävin Tammiharjusta ostelemassa parit hyllyt 2016 keväällä eli ainakin silloin oli vielä auki…

 • Kirjoitettu: 11. päivä huhtikuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Petri:

Ainakin osoitteessa Torikatu 7 sijaitsee kierrätysmyymälä, joka on avoinna ma-pe 10-17. Tammiharjussa ei taida enää olla…

 • Kirjoitettu: 12. päivä huhtikuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Imatran kierrätyskeskus, Tammiharju sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. luovuttaja (Kierrätyskeskus Nekala)
 2. Heidi (Harjavallan kierrätyskeskus)
 3. Pete (Kierrätyskeskus Likke)
 4. KJN (Kierrätyskeskus Likke)
 5. Sari Hirvinen (Kierrätyskeskus Restori)

Saman seudun kierrätyskeskuksia