Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Imatran kierrätyskeskus, Torikatu

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Imatran kierrätyskeskuksia on kaksi. Toinen niistä on Torikadulla ja toinen Tammiharjussa. Torikadun toimipisteen puhelinnumero on 040 514 5766.

*Se on avoinna ma–pe kello 10–17. Suljettu lauantaisin (toistaiseksi) sekä sunnuntaisin.

Myymälästä löytyy muun muassa kodinkoneita, sänkyjä, patjoja, keittiöpöytiä, tuoleja, astioita ja vaatteita. Vastaanotetaan tavaroita sekä vaatteita, jotka ovat käyttökelpoisia.

Ilmainen noutopalvelu.

Kierrätyskeskusta pitää TyönVuoksi ry.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Imatran kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Torikadun kierrätyskeskuksesta?

Kommentoitaessa julkaisua Imatran kierrätyskeskus, Torikatu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Juho (Talentti Muurame)
  2. Pete (Perhon kierrätysmyymälä)
  3. Anette (Perhon kierrätysmyymälä)
  4. Mika Närhi (Ruskeasannan Sortti-​asema)
  5. Anni Keränen (Kajaanin kierrätyskeskus EntRinki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.