Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Imatran kierrätyskeskus, Torikatu

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Imatran kierrätyskeskuksia on kaksi. Toinen niistä on Torikadulla ja toinen Tammiharjussa. Torikadun toimipisteen puhelinnumero on 040 514 5766.

*Se on avoinna ma–pe kello 10–17. Suljettu lauantaisin (toistaiseksi) sekä sunnuntaisin.

Myymälästä löytyy muun muassa kodinkoneita, sänkyjä, patjoja, keittiöpöytiä, tuoleja, astioita ja vaatteita. Vastaanotetaan tavaroita sekä vaatteita, jotka ovat käyttökelpoisia.

Ilmainen noutopalvelu.

Kierrätyskeskusta pitää TyönVuoksi ry.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Imatran kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Torikadun kierrätyskeskuksesta?

  • Auta pisteyttämään Imatran kierrätyskeskus, Torikatu asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Imatran kierrätyskeskus, Torikatu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Sirpa Tiihonen (Kotkan Kierrätyspaja)
  2. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  3. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  4. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  5. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.