Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Heinolassa sijaitseva Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy aloitti toimintansa syyskuussa 2015. Puhelinnumero on 020 712 1400 ja sähköpostiosoite esa.suojala@apujakierratys.fi.

Myymälä on avoinna ma–la kello 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Heinolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Vieno Huttunen:

Saatana mitä paskaa kalliimmalla kuin kaupassa uutena!
Taivasasioita ei tarvitse asiakkaille tuputella!

  • Kirjoitettu: 15. päivä marraskuuta 2015
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Itä-Hämeen Apu ja Kierrätys Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  2. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  3. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  4. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.