Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Juankosken Eko-Kierrätys / Ekapalvelut

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Juankosken Eko-Kierrätyksen asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin 9–17 numerosta 020 144 3919. Sähköpostiosoite on info@ekapalvelut.fi. Eko-Kierrätyksen toiminta on hyötyjätteiden keräystä ja käsittelyä. Kierrätyskeskus on avoinna tarpeen mukaan.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Juankosken kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Juankosken Eko-Kierrätyksestä?

Kommentoitaessa julkaisua Juankosken Eko-Kierrätys / Ekapalvelut sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pekka Räty (Kiertämö Eno)
  2. Kaija Huhtamäki (Ilmajoen Kierrätyskeskus)
  3. Pete (Goodwill Kotka)
  4. Raija Vachon (Goodwill Kotka)
  5. Noilee (Kierrätyskeskus Nekala)