Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Jupiter Kierrätysmyymälä

Jupiter-myymälä (Ekocenter) sijaitsee Vaasassa ja se vastaanottaa ja myy ehjiä huonekaluja sekä kodin käyttötavaroita. Kierrätysmyymälä on avoinna arkisin kello 9–17. Suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumero on 020 125 4650 ja sähköpostiosoite myymala&#064:jupiter.fi.

Ekocenter ottaa vastaan esimerkiksi SER-tavarat (sähkö- ja elektroniikkalaitteet), televisiot, videot, jääkaapit, pakastimet, tietokoneet, hellat, mikroaaltouunit, metallit ja ongelmajätteet. Ei lääkkeitä eikä autojen renkaita.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Vaasan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Jupiter Kierrätysmyymälä 0/5, yhteensä 2 arviota. 2 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

pirjo karjalainen:

saako teillä ostaa pussillisen vaatetta johonkin määrättyyn hintaan?

  • Kirjoitettu: 10. päivä helmikuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Tarja:

Miten toimitte? Haetteko kotoa huonekaluja ym.? Maksaako kuljetus?

  • Kirjoitettu: 11. päivä toukokuuta 2017
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Jupiter Kierrätysmyymälä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Jupiter Kierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Elina (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  2. Petri (EkoCenter Paatti)
  3. Riitta Rautio (EkoCenter Paatti)
  4. Pauli (Eurajoen kierrätyskeskus)
  5. Sofia (Kierrätysmyymälä Holkki)

Saman seudun kierrätyskeskuksia

Alueet
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.