Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Savonlinnan vaatekierrätysmyymälä

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kauppalinnan Vaatekierrätysmyymälä on Savonlinnan toimintakeskuksen pitämä myymälä linja-autoasemalla, Tulliportinkadulla. Se on avoinna ma–pe kello 10–16 ja suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumero on 044 309 8974.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Savonlinnan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

marjo kosonen:

Hinnat pompsahtaneet pilviin, eteenkin kauppalinnassa.
Paidat, laukut jne arkitavara 6e kpl..

  • Kirjoitettu: 16. päivä marraskuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Savonlinnan vaatekierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia