Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kauppalinnan Vaatekierrätysmyymälä

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Kauppalinnan Vaatekierrätysmyymälä on Savonlinnan toimintakeskuksen pitämä myymälä Pilkkakoskenkadulla. Se on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Kassan puhelinnumero on 044 309 8974.

Savonlinnasta löytyy samalta yhdistykseltä myös kierrätysmyymälä Pääskylahdesta, Schaumanintieltä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Savonlinnan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kauppalinnan Vaatekierrätysmyymälä 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

marjo kosonen:

Hinnat pompsahtaneet pilviin, eteenkin kauppalinnassa.
Paidat, laukut jne arkitavara 6e kpl..

  • Kirjoitettu: 16. päivä marraskuuta 2013
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Kauppalinnan Vaatekierrätysmyymälä asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kauppalinnan Vaatekierrätysmyymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.