Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Lentola

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Syyskuussa 2021 avattu Lentolan kierrätyskeskus tulee olemaan avoinna ma–pe kello 9–18, lauantaisin 10–16 ja sunnuntaisin suljettu.

Sähköpostiosoite on info@pirkanmaankierratys.fi ja puhelinnumero 050 408 7832.

Lentolan kierrätyskeskusta pitää Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry. Lentolan lisäksi Pirkanmaan Kierrätyksellä on myymälä Tampereen Lielahdessa (Harjuntausta 3A) sekä Nekalassa (Vihiojantie 26).

Nettisivujen lisäksi Lentolan Kierrätyskeskuksella on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kangasalan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

JARI:

Lentolan kierrätyskeskus nykyään auki la 10-16 ja sunnuntaina suljettu

  • Kirjoitettu: 20. päivä marraskuuta 2022
  • Kestolinkki: #

Pete:

Kiitos ilmoituksesta, aukioloajat on nyt korjattu.

  • Kirjoitettu: 21. päivä marraskuuta 2022
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Lentola sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia