Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Ekomaa

Tämä kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Kierrätyskeskuksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi torstaina 2. päivä heinäkuuta 2020.)

 • Paikkakunta:
 • Alue: Kymenlaakso
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Kuusaantie 1, 45130 Kouvola

Päivitetty 2.7.2020: Ekomaa on nykyisin Goodwill Kouvola.

Kierrätyskeskus Ekomaa, eli Parik-Ekomaa, ottaa vastaan alueen asukkailta ja yrityksiltä tarpeettomia, mutta hyväkuntoisia huonekaluja sekä kodintavaroita kierrätykseen.

Myymälä on avoinna ma–pe kello 8–16 ja alamyymälä ma–pe kello 8.30–15.30.

Puhelinnumero on 040 752 0398.

Ekomaan tuotteisiin kuuluvat mm. tuolit, pöydät, ruokaryhmät, sohvat ja nojatuolit, keinutuolit, hyllyt, senkit sekä lipastot.

Kierrätyskeskus ei vastaanota seuraavia: kirjoja, vaatteita, ovia eikä ikkunoita, lavuaareja, teak-kirjahyllyjä eikä kuvaputkitelevisioita.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kouvolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Eila Jyräs:

Otattehan vastaan poistetun sähköhellan veloituksetta ?
Terv. Eila Jyräs

 • Kirjoitettu: 31. päivä tammikuuta 2012
 • Kestolinkki: #

tero:

Kierrätyskeskus hmm…seconhand….olen käsittänyt että silloin hinnat huokeampia jotta me pienituloisetkin pystymme ostamaan, näin vain täällä ei ole. Huonekalut enisöityjä ja hinnat niin kaliita että uuden saa huonekaluliikkeestä,Astiat hinnoiteltu saman kaavan mukaan ,parhaat tuoteet menevät mihin ???
Säästettävä on että uskaltaa tulla erikoisliike ekomaahan.

 • Kirjoitettu: 27. päivä heinäkuuta 2012
 • Kestolinkki: #

esko koivisto:

jo on ja niiden ihmesivosto kun kouvolassa on useita kierrätykeskus pisteitä niiden aukiolo aikoja ei löydy
mistään ei linkkiä koitakaa korjat tilann ek

 • Kirjoitettu: 15. päivä syyskuuta 2012
 • Kestolinkki: #

meri alaranta:

Hinnat törkeän ylihinnoiteltuja. Kallista! Esim. Rikkinäinen sohva 60e ja tavallinen sohvapöytä 55e!! Astioista jne en edes kehtaa puhua. Kuka teillä hinnoittelee tuotteet? Kuka vastaanottaa ja tarkistaa tuotteiden kunnon? Miksi teillä ei korjata viallisia tuotteita ja laitteita ennen myyntiä? Suosittelen henkilökunnalle ja hinnoittelijoille tutustumis käyntiä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksiin. Näette miten hinnoittelu ja hommat oikeasti toimii. Suosittelen erityisesti Helsingin Kyläsaaren kierrätyskeskusta joka on edullinen ja erittäin toimiva. Kyläsaaren kierrätyskeskukselle 4, Kouvolan kierrätyskeskukselle 1-.

 • Kirjoitettu: 25. päivä kesäkuuta 2014
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Ekomaa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. kyösti (EkoCenter Avitus (Jämsä))
 2. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
 3. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
 4. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
 5. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.