Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Ekomaa

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Kierrätyskeskus Ekomaa, eli Parik-Ekomaa, ottaa vastaan alueen asukkailta ja yrityksiltä tarpeettomia, mutta hyväkuntoisia huonekaluja sekä kodintavaroita kierrätykseen.

Myymälä on avoinna ma–pe kello 8–16 ja alamyymälä ma–pe kello 8.30–15.30.

Puhelinnumero on 040 752 0398.

Ekomaan tuotteisiin kuuluvat mm. tuolit, pöydät, ruokaryhmät, sohvat ja nojatuolit, keinutuolit, hyllyt, senkit sekä lipastot.

Kierrätyskeskus ei vastaanota seuraavia: kirjoja, vaatteita, ovia eikä ikkunoita, lavuaareja, teak-kirjahyllyjä eikä kuvaputkitelevisioita.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kouvolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskus Ekomaa 0/5, yhteensä 4 arviota. 4 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Eila Jyräs:

Otattehan vastaan poistetun sähköhellan veloituksetta ?
Terv. Eila Jyräs

 • Kirjoitettu: 31. päivä tammikuuta 2012
 • Kestolinkki: #

tero:

Kierrätyskeskus hmm…seconhand….olen käsittänyt että silloin hinnat huokeampia jotta me pienituloisetkin pystymme ostamaan, näin vain täällä ei ole. Huonekalut enisöityjä ja hinnat niin kaliita että uuden saa huonekaluliikkeestä,Astiat hinnoiteltu saman kaavan mukaan ,parhaat tuoteet menevät mihin ???
Säästettävä on että uskaltaa tulla erikoisliike ekomaahan.

 • Kirjoitettu: 27. päivä heinäkuuta 2012
 • Kestolinkki: #

esko koivisto:

jo on ja niiden ihmesivosto kun kouvolassa on useita kierrätykeskus pisteitä niiden aukiolo aikoja ei löydy
mistään ei linkkiä koitakaa korjat tilann ek

 • Kirjoitettu: 15. päivä syyskuuta 2012
 • Kestolinkki: #

meri alaranta:

Hinnat törkeän ylihinnoiteltuja. Kallista! Esim. Rikkinäinen sohva 60e ja tavallinen sohvapöytä 55e!! Astioista jne en edes kehtaa puhua. Kuka teillä hinnoittelee tuotteet? Kuka vastaanottaa ja tarkistaa tuotteiden kunnon? Miksi teillä ei korjata viallisia tuotteita ja laitteita ennen myyntiä? Suosittelen henkilökunnalle ja hinnoittelijoille tutustumis käyntiä pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksiin. Näette miten hinnoittelu ja hommat oikeasti toimii. Suosittelen erityisesti Helsingin Kyläsaaren kierrätyskeskusta joka on edullinen ja erittäin toimiva. Kyläsaaren kierrätyskeskukselle 4, Kouvolan kierrätyskeskukselle 1-.

 • Kirjoitettu: 25. päivä kesäkuuta 2014
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Kierrätyskeskus Ekomaa asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Ekomaa sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 2. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 3. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 4. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 5. Aki Kivelä (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.