Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Helmi

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätyskeskus Helmi on Hämeenkyrön kunnan kierrätyskeskus, joka palvelee kuntalaisia osoitteessa Eteläntie 2.

Puhelinnumero on 050 552 4686.

Helmi on monesti avoinna maanantaisin kello 9–17.30, ti–to 8–15.30 ja perjantaisin 8–14, ja suljettu viikonloppuisin, mutta viimeisimmät aukioloajat löytyvät Helmen Facebook-sivuilta.

Kierrätyskeskus ei ota vastaan sähkö- ja elektroniikkalaitteita eikä kodinkoneita. Vastaanotetaan esim. vaatteita, kankaita, kirjoja, tauluja, keittiötarvikkeita, koriste-esineitä ja huonekaluja. Piha-alueella sijaitsee hyötyjätepiste, jonne voit tuoda keräyspaperia, keräyskartonkia, keräyslasia ja pienmetallia.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Hämeenkyrön kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Helmestä?

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Helmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Olli (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pekka (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  3. Löytäjä (Kierrätyskeskus Nekala)
  4. Pete (EkoCenter, Äänekoski)
  5. Joo,o (EkoCenter, Äänekoski)

Saman seudun kierrätyskeskuksia