Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Helmi

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kierrätyskeskus Helmi on Hämeenkyrön kunnan kierrätyskeskus, joka palvelee kuntalaisia osoitteessa Eteläntie 2. Puhelinnumero on 050 552 4686. Helmi on avoinna ma–to kello 9.30–18 ja perjantaisin 10–14. Suljettu viikonloppuisin. Kierrätyskeskus ei ota vastaan sähkö- ja elektroniikkalaitteita eikä kodinkoneita. Vastaanotetaan esim. vaatteita, kankaita, kirjoja, tauluja, keittiötarvikkeita, koriste-esineitä ja huonekaluja.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Hämeenkyrön kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Helmestä?

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Helmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. kyösti (EkoCenter Avitus (Jämsä))
  2. Pertti Huuskonen (Talentti Tuuma" Raksamyymälä)
  3. Pete (Kierrätyskeskus Janka)
  4. Kierrätyskeskus Janka (Kierrätyskeskus Janka)
  5. jari hakala (Hervannan kierrätyskeskus)

Saman seudun kierrätyskeskuksia


Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.