Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätyskeskus Janka

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat kotisivut.

Jankan kierrätyskeskus avattiin tammikuussa 2018 osoitteessa Alasniitynkatu 28. Myymälästä voi löytää paljon huonekaluja, tekstiilejä, vaatteita, astioita ym. kodin käyttötavaraa.

Avoinna maanantaisin kello 12–18, ti–pe 10–18 ja lauatnaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu.

Puhelinnumero liikkeeseen on 050 408 7832.

Nettisivujen lisäksi Jankalla on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Tampereen kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskus Janka 5/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Aila Pajula:

Ystävällinen palvelu.ja kuljetukset toimivat hyvin ja ripeästi.
Suosittelen kierrättämään ylimääräiset tavarat.***

  • Kirjoitettu: 20. päivä lokakuuta 2018
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Kierrätyskeskus Janka asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätyskeskus Janka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
  2. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  3. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  4. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.