Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätysmyymälä Löytölä

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kuusamon kaupungin ylläpitämä Kierrätysmyymälä Löytölä sijaitsee Joukamontiellä. Puhelinnumero kassalle ja kaiverruspuolelle on 040 712 4369 ja numero kuljetuspalveluun on 040 540 9735.

Löytölä on avoinna ma–pe kello 10–17. Suljettu la–su.

Löytölä ottaa lahjoituksina vastaan puhtaita ja ehjiä vaatteita, astioita, huonekaluja yms. tavaroita.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kuusamon kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Antti Yrjö Olavi Ylijääskö:

Lunasti nimensä heti ensimmäisellä asioinnillani. 5/5

  • Kirjoitettu: 28. päivä joulukuuta 2021
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä Löytölä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Leena Risti (Jorvaksen Sortti-a​​sema)
  2. Pete (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  3. Sonja (Kirppari-kahvio EkoCenter, Muurame)
  4. Jussi Kuoppala (Koivukylän kierrätyskeskus)
  5. E K. (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia