Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Nokian Kierrätyskeskus, Retro

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

 • Paikkakunta:
 • Alue: Pirkanmaa
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Kierrätyskeskuksen osoite ei ole tiedossa.

Mahdollisesti lopettanut toimintansa. Uutta osoitetta ei ole vielä tiedossa.

Nokian kierrätyskeskus, eli Kierrätyskeskus Retro, sijaitsee Nokian valtatiellä. Puhelinnumero on 040 762 9043. Yritysrekisterissä Retron käyntiosoitteeksi on ilmoitettu Nokianvaltatie Asema.

Nokian Kierrätyskeskus, Retro 3/5, yhteensä 3 arviota. 3 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Hannaleena Mäkinen:

Löysin sadetakin ja -housut alle eurolla. Sisustus- ja käyttötavarakaan eivät ole hinnalla pilattu. Tilaa vaan saisi olla enemmän

 • Kirjoitettu: 28. päivä syyskuuta 2011
 • Kestolinkki: #

laura:

lohjan kierrätyskeskukssa on parasta todella hyvä ja laaja kalustevalikoima ! on sohvia,nojatuoleja,pöytiä,tuoleja,sänkyjä,lipastoja,kaappeja ja vaikka mitä ! kalusteet ovat siistejä ja hinnat mielestäni kohdallaan ja edulliset ! myös astiavalikoima miellyttää ja kahvi-lasiastiat tuleekin aina käytyä läpi ! löytyy myös vaatetta,kenkää,kirjaa,lelua,lastenvaunuja ja muita tarvikkeita,kankaita ja vaikka mitä kodinkoneista musiikkilaitteisiin ! lohjan kierrätyskeskus on myös todella siisti ja miellyttävä katsella koska on lähiaikoina järjestetty !! suosittelen. myös asiakaspalvelu on aina ollut mukavaa (:

 • Kirjoitettu: 26. päivä lokakuuta 2011
 • Kestolinkki: #

Petri:

Tietääkö kukaan Retron puhelinnumeroa?

 • Kirjoitettu: 22. päivä maaliskuuta 2012
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Nokian Kierrätyskeskus, Retro asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Nokian Kierrätyskeskus, Retro sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 2. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 3. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
 4. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 5. Aki Kivelä (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.