Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätysmyymälä EkoTila

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella on omat omat nettisivut.

Elokuusta 2016 saakka toiminut EkoTila sijaitsee Ihalantiellä ja sen myymälä on avoinna ma–pe kello 9–18 sekä lauantaisin 9–16. Tekstiilipaja on avoinna ma–pe 9–17. Parkkipaikkoja on rakennuksen edessä.

Puhelinnumero on 044 700 5305.

Nettisivujen lisäksi kierrätysmyymälällä on omat Facebook-sivut.

EkoTilan esittelysivu löytyy myös Kirppikset.infosta.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Raision kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätysmyymälä EkoTila 3/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Rs:

Siistit tilat ja myytävät tavarat hyvin jaoteltu. Valitettavasti hinnat aivan tapissa, eikä ainoastaan ns. arvotavarassa, vaan aivan kaikessa.

  • Kirjoitettu: 03. päivä tammikuuta 2019
  • Kestolinkki: #
  • Auta pisteyttämään Kierrätysmyymälä EkoTila asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä EkoTila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
  2. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
  3. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  4. Susanna Kiviranta (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)
  5. Pete (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.