Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätysmyymälä EkoTila

Elokuusta 2016 saakka toiminut EkoTila sijaitsee Ihalantiellä ja sen myymälä on avoinna ma–pe kello 9–18 sekä lauantaisin 9–16. Tekstiilipaja on avoinna ma–pe 9–17. Parkkipaikkoja on rakennuksen edessä.

Puhelinnumero on 044 700 5305.

Nettisivujen lisäksi kierrätysmyymälällä on omat Facebook-sivut.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Raision kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia EkoTilasta?

  • Auta pisteyttämään Kierrätysmyymälä EkoTila asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä EkoTila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Kristiina (Ilmajoen Löytömakasiini)
  2. Kasperi Koivumaa (EkoCenter, Jyväskylä (Hakkutie))
  3. Sirkka (Kierrätysmyymälä Kieppi)
  4. Hanna Norrgårds (Goodwill Vaasa)
  5. OerjaM. (Pirkkalan Kieppi)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.