Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätysmyymälä Myllyn Koti

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta, tai -myymälää, hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella tai -myymälällä on omat kotisivut.

Kouvolassa sijaitsevassa Kierrätysmyymälä Myllyn Kodissa on huonekaluja, valaisimia, sisustustavaroita ja käyttö- sekä designlasia, posliinia ja keramiikkaa. Avoinna ma–pe kello 8–15.30 ja suljettu viikonloppuisin.

Puhelinnumero on 044 969 3480.

Puhelinnumero lahjoituksia sekä kuljetuksen tilausta varten on 050 304 2255 (soittoaika arkisin kello 8–16).

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Kouvolan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Onko sinulla kokemuksia Myllyn Kodista?

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä Myllyn Koti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

  1. Pekka Räty (Kiertämö Eno)
  2. Kaija Huhtamäki (Ilmajoen Kierrätyskeskus)
  3. Pete (Goodwill Kotka)
  4. Raija Vachon (Goodwill Kotka)
  5. Noilee (Kierrätyskeskus Nekala)

Saman seudun kierrätyskeskuksia