Kierrätyskeskus.com — Kierrätyskeskusten hakemisto.


Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla

Kierrätysmyymälä (Parikkala)

Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että kierrätyskeskuksella ei näytä olevan netti- tai Facebook-sivuja.

 • Paikkakunta:
 • Alue: Etelä-Karjala
 • Nettisivut: Kierrätyskeskuksella ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Kiipolantie 2, 59100 Parikkala

Parikkalan Kierrätysmyymälä sijaitsee Kiipolankadulla. Myymälän puhelinnumero on 0400 225 090 ja sähköpostiosoite on plamyymala@laptuote.fi.

Kierrätysmyymälä on avoinna ma–pe kello 10–16 ja suljettu viikonloppuisin.

Kierrätyskeskuksen toimintaan kuuluu myös SER-romun, eli sähkö- ja elektroniikkaromun, kerääminen yksityishenkilöiltä.

Kierrätyskeskus.com-hakemisto ei vastaa tämän Parikkalan kierrätyskeskuksen karttakuvan eikä esittelysivun tietojen oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Kierrätysmyymälä (Parikkala) 0/5, yhteensä 1 arviota. 1 käyttäjäarvostelua.

Kierrätyskeskukselle annetut mielipiteet:

Tyytymätön asiakas:

Millä putkella yksi ihminen saa määrätä tavaralle taivaallisen hinnan?? Eikö kierrätys ole sitä että tavaraa kierrätetään.Eikä se seiso myynnissä kalliilla hinnalla.Vielä kun ottaa huomioon että sinne tuleva tavara on täysin ilmaista.

 • Kirjoitettu: 23. päivä toukokuuta 2014
 • Kestolinkki: #
 • Auta pisteyttämään Kierrätysmyymälä (Parikkala) asettamalla arvosana väliltä 0–5, jossa numero 5 tarkoittaa erinomaista. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo.

Kommentoitaessa julkaisua Kierrätysmyymälä (Parikkala) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Tuoreet mielipiteet

 1. Sirpa Tiihonen (Kotkan Kierrätyspaja)
 2. Thomas Issakainen (Jalasjärven työnhakijat ry:n kierrätyskeskus )
 3. jyrki kilpeläinen (Elävä Kauppa, Kuopio)
 4. Teija tavallinen (Oulun kierrätyskeskus (Kurkelantie))
 5. Pete (Paraisten kierrätyskeskus — Ekomarket)

Saman seudun kierrätyskeskuksia
Mistä tässä on kyse?
Lyhyesti: Kierrätyskeskus.com pyrkii listaamaan jokaisen lähiseutusi kierrätyskeskuksen yhteystiedot. Kierrättämällä tavaroita voidaan säästää luontoa: voidaan vähentää ympäristöön kohdistuvaa, kulutusyhteiskunnan aiheuttamaa, kuormitusta.